Home

Inzage foutief beantwoorde vragen

Inzien eigen werk

Bij SVMNIVO begrijpen we dat het voor kandidaten fijn is wanneer ze direct inzage hebben in, of een overzicht krijgen van, de vragen die zij fout hebben beantwoord. Helaas is het niet mogelijk om dit aan te bieden. Daarmee loopt SVMNIVO het risico dat examenvragen binnen korte tijd “op straat komen te liggen” en daarmee onbruikbaar worden. Dat is een risico dat SVMNIVO niet kan lopen, omdat daarmee onafhankelijke examinering in gevaar komt.

 

Er gelden de volgende regels:
  1. De inzage van een examen is alleen toegestaan als u als cijfer minimaal een 4,5 heeft behaald. In dit geval is er een reële kans dat u na een eventueel bezwaar slaagt. Een verzoek om het examen in te komen zien bij een lager cijfer wordt afgewezen.
  2. Er wordt een maximum gesteld aan het aantal keren dat een examen ingezien kan worden. Per module kunt u maximaal eenmaal het examen komen inzien. Een verzoek om het examen vaker in te zien wordt afgewezen.
  3. Inzage is mogelijk tot zes weken na de uitslag.
Wilt u zien welke vragen u fout hebt gedaan, dan dient u zich aan te melden via onderstaand aanmeldformulier.

Inzage in Nieuwegein (gratis)
Inzage van de foutief beantwoorde vragen is kosteloos mogelijk op de vrijdagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur in Nieuwegein, indien dit verzoek uiterlijk voor 17.00 uur is ingediend op de woensdag voorafgaand aan de vrijdag van inzage. U ontvangt op donderdagmiddag de bevestiging. Het verzoek tot inzage kunt u indienen via onderstaand aanmeldformulier. U hoeft geen boeking via uw SVMNIVO-account of onze webshop te doen.

Inzage op één van onze andere locaties (€45)
Wilt u op één van onze andere locaties in Nederland uw theorie-examen inzien? Dat kan! U kunt de inzage boeken via uw SVMNIVO-account of via de webshop. U dient altijd onderstaand aanmeldformulier in te vullen voordat u zich inschrijft voor de inzage. De beschikbare locaties, data en tijden kunt u vinden tijdens het inschrijven voor de inzage via de webshop of uw account. De locaties waar u momenteel uw examen naast Nieuwegein kunt inzien zijn: Apeldoorn, Eindhoven, Heerenveen en Zoetermeer. Let op! Inzage op deze locaties is alleen mogelijk voor theorie-examens. Daarnaast dient u het verzoek tot inzage maximaal om 17:00 uur op de voorafgaande dag aan de inzage in te dienen bij SVMNIVO. 

Aanmeldformulier Inzien Foutief Beantwoorde Vragen

De aanvrager verklaart

4 + 5 =