Home

Informatie coronavirus

Op deze pagina lichten wij onze getroffen, extra maatregelen toe waarmee wij ervoor zorgen dat u uw examen op een zo veilig mogelijke manier kunt afleggen.  

 

Eigen verantwoordelijkheid
 
Alle COEL toetslocaties zijn corona-proof gecertificeerd. Door een onafhankelijke partij, de Examenkamer, is iedere COEL toetslocatie bezocht en gecontroleerd op de handhaving van de maatregen. Iedere COEL toetslocatie heeft het corona-proof certificaat ontvangen en voldoet daarmee aan alle gestelde maatregelen.
Wij bieden u de mogelijkheid om in deze tijd toch uw examen te kunnen doen en doen ons best om met alle getroffen maatregelen de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Deelname aan een examen is echter geheel vrijwillig en het is zodoende uw eigen keuze en verantwoordelijkheid om aan het examen deel te nemen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade (direct noch indirect), op het gebied van uw gezondheid of anderszins, die u mogelijk lijdt door deelname aan een examen op een van onze COEL toetslocaties. Door deel te nemen aan een examen, stemt u met het hiervoor genoemde in.
Ook is het uw eigen verantwoordelijkheid om te zorgen voor een mondkapje. Mondkapjes worden niet verstrekt door de COEL toetslocaties.
Alleen wanneer wij ons samen aan bovenstaande maatregelen houden, kunnen wij ervoor zorgen dat er op een verantwoorde en veilige manier examens kunnen worden afgenomen.

Mocht u vragen of zorgen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Wij wensen u veel succes met uw examen.