Home

Informatie coronavirus

Op deze pagina lichten wij onze getroffen, extra maatregelen toe waarmee wij ervoor zorgen dat u uw examen op een zo veilig mogelijke manier kunt afleggen.  

Alle COEL toetslocaties zijn corona-proof gecertificeerd. Door een onafhankelijke partij, de Examenkamer, is iedere COEL toetslocatie bezocht en gecontroleerd op de handhaving van de maatregen. Iedere COEL toetslocatie heeft het corona-proof certificaat ontvangen en voldoet daarmee aan alle gestelde maatregelen.

Wij bieden u de mogelijkheid om in deze tijd toch uw examen te kunnen doen en doen ons best om met alle getroffen maatregelen de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Deelname aan een examen is echter geheel vrijwillig en het is zodoende uw eigen keuze en verantwoordelijkheid om aan het examen deel te nemen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade (direct noch indirect), op het gebied van uw gezondheid of anderszins, die u mogelijk lijdt door deelname aan een examen op een van onze COEL toetslocaties. Door deel te nemen aan een examen, stemt u met het hiervoor genoemde in.

Wilt u het examen graag omboeken? Dat kan tot een dag van te voren kosteloos via uw persoonlijke account. 

Komt u er op de dag van het geplande examen achter dat u corona heeft? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder. 

Let op! Het is uw eigen verantwoordelijkheid dat u ons tijdig informeert indien u corona hebt. Wanneer u ons na het examenmoment informeert dat u corona heeft, kunnen wij helaas niet meer kosteloos een nieuw examen voor u inplannen. 

Alleen wanneer wij ons samen aan de op dat moment geldende maatregelen houden, kunnen wij ervoor zorgen dat er op een verantwoorde en veilige manier examens kunnen worden afgenomen.

Mocht u vragen of zorgen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Wij wensen u veel succes met uw examen!