Direct naar inhoud
SVMNIVO het examenbureau voor de vastgoedbranche!
Proefles Makelaardij Banner NVM.SOM

Proeftoetsen flextoets

Proeftoetsen flextoets

U kunt zich voorbereiden op een examen door proeftoetsen te maken die SVMNIVO aanbiedt. U maakt deze proeftoetsen op de computer, net als de reguliere flextoetsen. U bestelt een inlogcode via uw account en krijgt dan een link met bijbehorende inlogcode toegestuurd. Met zo'n inlogcode kunt u één keer inloggen om een examen te oefenen. De vragen komen niet uit de 'echte' vragenbank, maar zijn daar wel van afgeleid.

Voor Assistent Makelaar Wonen zijn de proeftoetsen Capita Selecta en Rechten beschikbaar. Bij Rechten kan er eventueel een keuze worden gemaakt uit de onderdelen Privaatrecht en Publiekrecht. Per inlogcode kunt u éénmaal een examen oefenen.

Voor de Basistheorie Vastgoeddeskundige zijn de proeftoetsen Bouwkunde A en B, F&F (Financiën & Fiscaliteiten), Vastgoedeconomie, Privaatrecht en Publiekrecht beschikbaar. Ook voor het onderdeel Praktijkleer Wonen biedt SVMNIVO proeftoetsen aan.

Wilt u een proeftoets bestellen, dan gaat u hiervoor in uw account naar het kopje 'Inschrijven'. Nadat u een opleider hebt aangevinkt, kunt u de proeftoets(en) aanvragen. U krijgt uw inlogcode(s) binnen 12 uur per e-mail toegestuurd. De inlogcode is 90 dagen geldig.

In verband met de feedback die na elke vraag wordt getoond, is de tijd die u krijgt voor de proeftoets twee keer de tijd die staat voor het echte examen. Let op! Dit geldt niet voor de proeftoetsen van Bouwkunde B, omdat bij deze proeftoetsen de feedback na afronding van de proeftoets wordt getoond.

SVMNIVO - Fultonbaan 80, 3439 NE Nieuwegein 030 - 602 30 60