Direct naar inhoud
SVMNIVO het examenbureau voor de vastgoedbranche!
Proefles Makelaardij Banner NVM.SOM

Inzage foutief beantwoorde vragen

Bij SVMNIVO begrijpen we dat het voor kandidaten leerzaam kan zijn om een overzicht te krijgen van de vragen die zij foutief hebben beantwoord. Helaas is dat niet mogelijk. SVMNIVO loopt het risico dat examenvragen onbruikbaar worden. Dat is een risico dat SVMNIVO niet kan lopen, omdat daarmee onafhankelijke en objectieve examinering in gevaar komt. Daarom gelden er regels voor het inzien van foutief beantwoorde vragen.

Inzage foutief beantwoorde vragen

Wilt u zien welke vragen u fout hebt gedaan, dan dient u daarvoor contact op te nemen met onze klantenservice. Het enige doel van het examen inzien, is om te controleren of een bezwaar zinvol zou kunnnen zijn.

Inzage is mogelijk tot zes weken na het vaststellen van de uitslag. Voor het inzien van de foutief beantwoorde vragen geldt een procedure en dient men een verklaring te tekenen.

Er gelden de volgende regels:

1. De inzage van een examen is alleen toegestaan als u als cijfer minimaal een 4,5 heeft behaald. In dit geval is er een reële kans dat u na een eventueel bezwaar slaagt. Een verzoek om het examen in te komen zien bij een lager cijfer wordt afgewezen.

2. Na de afname is er de mogelijkheid om een examen te komen inzien. Er wordt een maximum gesteld aan het aantal keren dat een examen ingezien kan worden. Per module kunt u maximaal eenmaal het examen komen inzien. Een verzoek om het examen vaker in te zien wordt afgewezen.

SVMNIVO - Fultonbaan 80, 3439 NE Nieuwegein 030 - 602 30 60