Direct naar inhoud
SVMNIVO het examenbureau voor de vastgoedbranche!

Register PCVB

Algemene informatie

Het PCVB register wordt aangeduid als Register Persoonscertificaat Beheerders van Verenigingen van Eigenaars. Het doel van het register is het uitdragen van de vakbekwaamheid van de PCVB- gecertificeerd VvE-beheerder. Geregistreerden zijn gerechtigd de titel PCVB-gecertificeerd VvE-beheerder achter hun naam te voeren.

Voorwaarden en reglementen

Er geldt een aantal spelregels om ingeschreven te mogen blijven in het register. Deze spelregels zijn vastgelegd in het reglement.

Om ingeschreven te staan in het register dient u aan bepaalde voorwaarden te (blijven) voldoen. Bij de inschrijfprocedure bent u akkoord gegaan met de voorwaarden.

Vakbekwaamheidsvoorwaarden
SVMNIVO controleert bij aanmelding of u de gevraagde theoretische en praktische vakbekwaamheid in huis heeft. Alleen als wij ervan overtuigd zijn dat u aan de voorwaarden voldoet, wordt u ingeschreven. Na inschrijving controleert het systeem steeds weer of u nog aan de voorwaarden van hercertificering voldoet. Als dat niet het geval is, wordt uw registratiestatus automatisch naar inactief veranderd en bent u niet meer zichtbaar in het openbare register.

Dit betekent onder andere dat u niet meer aan de eisen van de Stichting PCVB voldoet. Daarnaast mag u het logo van het register per direct niet meer gebruiken. U staat dan ook niet meer vermeld in het openbare webbased register.

Overige voorwaarden
U bent akkoord gegaan met het reglement. In het reglement staat een aantal spelregels vermeld omtrent het gebruik van het logo, scholing, betaling etc. Raadpleeg het reglement als u niet meer weet waarmee u akkoord bent gegaan.

SVMNIVO - Fultonbaan 80, 3439 NE Nieuwegein 030 - 602 30 60