Home

Scholingstraject NRVT 2020 Kamer Wonen

Sinds 15 september 2020 wordt door SVMNIVO de toetsing voor het Scholingstraject NRVT 2020 Kamer Wonen aangeboden. Hierbij geven wij u het laatste nieuws over dit traject.

Demotoets
Op dit moment wordt er door de opleiders en de exameninstituten gewerkt aan een demotoets die gratis ter beschikking gesteld wordt via de website van SVMNIVO. Het doel van de demotoets is om kandidaten een goede weergave te geven van hoe een examen eruitziet, hoe het systeem werkt en wat men kan verwachten qua vraagstelling in dit examen. Deze demotoets zal vanaf 1 maart aangeboden worden en zal dan hier te vinden zijn.

Hulpmiddelen
Daarnaast is op uitdrukkelijk verzoek van het NRVT de Wettenbundel Makelaardij, Taxatie en Vastgoed toegevoegd aan de lijst met toegestane hulpmiddelen. De Wettenbundel dient door de kandidaat zelf meegenomen te worden en mag geen aantekeningen of post-its bevatten. De overige hulpmiddelen worden digitaal verstrekt, via de introductiepagina van de toetssoftware.

Het volledige overzicht van de toegestane hulpmiddelen:

  • NRVT-Praktijkhandreiking Wonen 1 januari 2020 (digitaal)
  • Reglement Definities NRVT 2020 (digitaal)
  • Reglement Gedrags- en Beroepsregels NRVT 2020 (digitaal)
  • Reglement Kamers NRVT 2020 (digitaal)
  • EVS-blue-book 2016-nl (digitaal)
  • Wettenbundel Makelaardij, Taxatie en Vastgoed (zelf mee te nemen door de kandidaat)

Meer nieuws

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.